Design a site like this with WordPress.com
Get started

Romanian

De prin vara lui 2017 tot scriu. Însă niciodată nu am avut încredere în faptul că ai mei conaționali vor dori să citească ce am eu de spus.

Cu toate acestea, prin luna mai 2019 mi-am dat seama că, dacă vreau să transmit al meu mesaj la scară largă, ar trebui să mă adresez și celor din țara în care îmi “fac veacul”. Fapt pentru care, am început să postez și scrieri în limba română – cu mare strângere de inimă, la început. Ba chiar am avut curajul să înregistrez și un video în aceasta limbă, deși m-am îndoit de apariția reacțiilor. Însă a trebuit să îmi înfrâng și această teamă. (Evident, am ales să am subtitrare în engleză, pentru cei din afara graniţelor. Vă puteţi abona la canalul meu de YouTube aici)

Iar astăzi m-am decis: voi dedica această pagină cititorilor ce doresc să cutreiere printre scrierile mele în limba maternă. Deși, din nou, cu ceva reală strângere de inimă.

De ce mă chinui să dedic o pagină când există Google translate? Simplu! Pentru că Google nu prea a dat pe la orele de gramatică. Expresii, cuvinte și alte cele nu prea se pretează în traducere. Există sentimentul acela de “forțat” iar scrierile mele sunt departe de a reflecta așa ceva.

De ce nu scriu numai în limba română atunci? Din nou simplu! Pentru că străinii au fost primii care mi-au primit scrierile cu brațele deschise. Și nu îi pot da de-o parte, pentru că nu vreau. 😉

În fine, drept concluzie, aceasta pagină va fi careul de adunare al link-urilor către texte în română.

Câteva link-uri mai jos:

Capitolul 1 din “7 Lacăte” & o poezie numită Suflet deschis. Mai multe link-uri în curând. 🙂

Dacă vă place ce citiți, invitați-vă și prietenii/ colegii/ rudele să cutreiere desculți prin mintea mea, să dea un like și un share. Sper ca ceea ce expun eu aici să vă aducă gânduri menite a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine. Voi, pe voi înșivă.

Cu drag și păsare,

A.

%d bloggers like this: